dinsdag 29 maart 2016

Ben terug !

Na een weekje uitzieken, ben ik dit weekend weer aan de slag gegaan.
Een druk weekend maar toch enkele momentjes op mijn hobbykamer kan met een mens wonderen doen !
 Hierbij enkele kaartjes voor verschillende gelegenheden, om de voorraad doos eens aan te vullen want in april zijn er een aantal jarigen die ik niet mag vergeten, maar deze kan ik hier nu niet tonen.
Het eerste kaartje is mijn aftelkaartje voor mijn metekind. Nog 1 maand te gaan....en juist met het paasweekend vond ik de kip hier op zijn juiste plaats.
De cirkels heb ik gemaakt met mijn ponzen en heb met felle kleuren distress gewerkt.



Van mezelf vind ik dat ik nogal op de roze toer gegaan ben, maar ik zal in een roze "mood" geweest zijn. Maar met de lente in het vooruitzicht mag dat wel eens ...


Bedankt voor jullie bezoekje en laat gerust jullie commentaren achter. Nog een fijne dag.
Laurette

dinsdag 15 maart 2016

Stamping Cottage

Vorige zaterdag en heel leuke dag gehad in de Stamping Cottage in Sckaijk en samen
  met Corine Van Kuilenburg, hebben wij onderstaande werkjes gemaakt 
die thuis verder heb afgewerkt.
Zeker voor herhaling vatbaar.



donderdag 10 maart 2016

Versamark & Fotopapier

Deze techniek heb ik  op de FB pagina van "Leuke Stempels" gezien, ik vond het zo leuk om te doen toen ik het las, dat ik meteen aan de slag ging.  Stempelen met Versamark op fotopapier, dan 2 of 3 kleuren distress inkt op de craftsheet zetten en water op spuiten. Kaart op de inkt leggen en draaien tot men het gewenste resultaat heeft. Dan de kaart verder afwerken. Laat gerust weten wat jullie  er van vinden en bedankt voor jullie bezoekje. Verder nog een zonnige dag ! Want hier komt het zonnetje  al piepen.
 Laurette




donderdag 3 maart 2016

Restjes

Eerst en vooral ik wil mijn nieuwe volger Chantal welkom heten. Ik hoop dat we in de toekomst van mekaar ideetjes kunnen opdoen bij onze blogbezoekjes.
Deze kaartjes heb ik gemaakt met twee achtergrondjes uit de restjesdoos. 
De eerste was bewerkt met gesso, de achtergrond was reeds ingekleurd in licht oranje, daar heb ik een stencil opgelegd en distress peacock feathers gebruikt en andere was nog een "kontje van de selder", die ik een kleurtje gegeven heb en verder afgewerkt. Bedankt voor jullie bezoekje en nog een prettige dag.



dinsdag 1 maart 2016

Mannenkaarten


Mannenkaarten zijn altijd een moeilijke opdracht voor mij. Dus doe ik altijd mijn uiterste best om er iets moois van te maken. Dit zijn deze keer mijn resultaten.

Donderdag - kerstkaart week 15

Deze week laat ik jullie 3 kaartjes zien voor de 52 WTC . Bij de opruim heb ik in de restjesdoos nog achtergrondjes gevonden die ik vorige k...